CUMHUR İTTİFAKI’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Reklam
Reklamı Gizle

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kayı Mahallesi seçim ofisinde dava arkadaşlarıyla coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu buluşmada, Kahramankazan Cumhur İttifakı destekçisi vatandaşların coşkuları dikkate değerdi.

 

Oğuz, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile birlikte Kayı Mahallesi’ndeki seçim ofisinde partililerle bir araya geldi.

 

Yerel seçimlere yönelik heyecanın arttığı bu günlerde, seçim ofisindeki atmosferin coşkusu ve birlik ruhu görüntülere yansıdı. Bin kişiden fazla katılımın olduğu buluşmada Oğuz’a kuvvetli bir destek verildiği görüldü.

“Biz bu seçime mührümüzü vuracağız”

Bu vatan bize piyango ikramiyesi olarak çıkmadı, bu vatan bizde torbalardan içi boş vaatlerle çıkmadı, bu vatan bize aziz şehitlerimizin döktüğü kanlarla, verdiği canlarla emanet edildi, biz bu emanete sahip çıkmak zorundayız diyen Oğuz: “5 yıldır bu şehri yönetiyor Serhat kardeşiniz, Serhat kardeşinizin haksız kazanç elde ettiğini duyan var mı, Serhat kardeşinizin birilerine rant sağladığını duyan var mı, Serhat kardeşinizin birileriyle kirli ittifaklar kurduğunu duyan var mı, Serhat kardeşinizin kamu malını peşkeş çektiğini birileriyle pazarlığını yaptığını duyan var mı? Yok. Bugün Ali Gökdere burada, var mı Ali Gökdere ile ilgili kafasında en ufak bir soru işareti olan, Ahmet Ceylan burada üyelerimiz burada birlikte çalıştığım arkadaşlarım burada, her kuş kendi cinsi ile uçuyor ya, Allah rızası için çalışan vatanı için çalışan riyakarlık etmeden çalışan kadrolarla biz bu seçime mührümüzü vuracağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir