BELEDİYEDE 2. ÇIRPANOĞLU DÖNEMİ

Tarih 35 yıl sonra tekerrür etti

Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Selim Çırpanoğlu, 35 yıl aradan sonra mazbatasını alarak Dedesi Remzi Çırpan’ın koltuğuna oturdu.

 

Mazbata törenine CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ve vatandaşlar katıldı.

 

Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giden Selim Çırpanoğlu mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Esra Coşkun’un elinden aldı.

 

Belediye meclis üyesi adayları da mazbatalarını alarak görevlerine başladı. 25 üyeli Kahramankazan Belediye Meclisi 15 CHP’li, 10 Cumhur İttifakı (6 AKP, 4 MHP) üyeden oluştu.

 

Başkan Çırpanoğlu ve beraberindekiler daha sonra Milli Egemenlik Parkındaki Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

 

Buradan hep birlikte yürüyerek belediye binasına giden Çırpanoğlu belediyeye gelişinde çiçeklerle karşılandı.

Serhat Oğuz törene katılmadı

Eski Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un katılmadığı mazbata töreninde Başkan Çırpanoğlu’nu AK Partili Meclis Üyeleri Ali Yılmaz ve Ali Solmaz karşıladı.

 

Makamına oturan Çırpanoğlu, tebrikleri kabul etti, partililerle bol bol fotoğraf çekindi.

 

Başkan Çırpanoğlu ve Yavaş belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap ederek birer konuşma yaptı.

 

Devir teslim töreni, dua edilmesinin ardından sona erdi. Makamına geçen Başkan Çırpanoğlu tebrikleri kabul etti.

Çırpanoğlu’na sevgi seli

Adliye binasında başlayıp belediye makam odasında sona eren mazbata töreni boyunca vatandaşların katılımı yoğun oldu. Törenin her aşamasında yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Çırpanoğlu vatandaşları kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir