TEŞEKKÜR KONSERİNE YOĞUN İLGİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kendisine destek veren Ankara halkına halk konserleri ile teşekkür ediyor.

 

Yavaş kendisine yüzde 52, Selim Çırpanoğlu’na yüzde 49 oy vererek seçilmelerini sağlayan Kahramankazan halkına Derya Uluğ konseri ile teşekkür etti.

Cumhuriyet şehri yapacağız

Konser öncesi konuşan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu “Kahramankazan’a yeni bir soluk yeni bir can olduk bizlere verdiğiniz destek için sonsuz teşekkür ediyorum, 5 yıl boyunca çok güzel hizmetlerde çok güzel konserlerde buluşacağız, Kahramankazan’ı Ankara’nın parlayan yıldızı, Cumhuriyetin şehri yapacağız.” Dedi.

10. Yıl Mmarşıyla sahneye çıktı

Mansur Yavaş da 10. Yıl Marşı eşliğinde çıktığı sahnede yaptığı konuşmada, “Hem bana hem Selim Başkan’a desteğinizden dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim. Rekor oyla seçildik. Selim Başkan ile birlikte el ele vererek hizmet edeceğiz. Sorumluluğumuz da daha fazla arttı. Konserlerimiz de bundan böyle sürecek ” dedi

 

Milli Egemenlik Parkında düzenlenen Şarkıcı Derya Uluğ konserine katılım yoğun oldu. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği konserde sanatçı birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Coşkunun hiç eksik olmadığı konserde vatandaşlar da şarkıcıya eşlik ederek zaman zaman bazı şarkıları birlikte söyledi.

Protokolyoktu

ABB tarafından Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen konserde alışık olduğumuz protokol yer almadı. Ön tarafta protokol için ayrılan sandalyeler olmayınca vatandaşlar sanatçıyı daha yakından görme ve ona eşlik etme imkanı buldu. Başkan Çırpanoğlu da konseri bir süre vatandaşların arasında izledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir