MANSUR YAVAŞ’TAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş Kahramankazan’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında muhtarlarla bir araya gelen Yavaş, Başkan Çırpanoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

 

Muhtarlar ile Belediye Kültür Merkezinde bir araya gelen Başkan Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, seçimlerde kendilerine verilen destekten dolayı Kahramankazan halkına ve muhtarlara teşekkür mahiyetinde yemekli bir toplantı yaptı.

 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu Büyükşehir ve Kahramankazan Belediyesi olarak beş yıl boyunca elimizden geleni de fazlasını yapacağız.” Dedi.

 

ABB Başkanı Yavaş da konuşmasında yeni seçilen muhtarlara başarılar dileyerek,  “Buradaki muhtarlar çok başarılı ki çok azı değişmiş. Ankara’da genelde oldukça büyük sayıda muhtar değişimi var. Yeni seçilenlerde eski muhtarları örnek alsınlar. Aynı şekilde çalışırlarsa demek ki çalışan değer görüyor” dedi.

 

Konuşmalardan sonra muhtarlar taleplerini ABB Muhtar Dairesi Başkanı Önder Yanmaz, ASKİ Kahramankazan şefi Cemal Özrtük ve Yol Asfalt Şefine ilettiler.

Kazan Devlet Başkanının hediyesini takdim etti

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Başkan Yavaş ziyarette Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti olan Kazan’da Devlet Başkanının kendisine takdim ettiği hediyeyi Selim Çırpanoğlu’na verdi.

 

Başkan Yavaş “Kazan’dan Kahramankazan’a bir hediye anlamlıdır diye düşünüp veriyorum” dedi.

 

Daha sonra Belediye Başkan Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesini son durumuyla ilgili Mansur Yavaş’a bir brifing verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir