“DOĞALGAZSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Mahalle Buluşmaları” programına AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Servet Türkayık, Kahramankazan İlçe Başkanı Ahmet Ceylan ile birlikte katıldı.

 

Kılıçlar mahalle sakinleri ile buluşan Milletvekili Adayı Servet Türkayık ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mahalle sakinlerine hitap etmek için söz alan Başkan Oğuz, doğalgaz seferberliği kapsamında şunları kaydetti:

 

“Sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan duyuruyorum. Kılıçlar mahallesi doğalgaza kavuştu. Sizler istediniz biz yerine getirdik. İnşallah yıl sonuna kadar Kahramankazan’ımızda doğalgazsız mahallemiz kalmayacak. Kılıçlar mahallemize hayırlı uğurlu olsun”

 

Önümüzde bir seçim süreci olduğunu vurgulayan Başkan Oğuz: “Kartlar eskisi gibi kapalı değil. Alenen her şey ortada değerli kardeşlerim. 300 Milyar dolar kirli parayı ülkeye sokacaklarını vaat olarak açıklayanlar, Selahattin Demirtaş’a selam olsun diyenler, yapamazsınız edemezsiniz demekle kalmayıp hepsini durduracağız diyerek alenen bas bas bağıranlar bu ülkeyi onlara mı emanet edeceğiz. Bizim tarafımız belli. Milleti için sesi daima gür çıkan, yerli ve milli olmanın gurunu bizlere yaşatan, dünyada ve bölgemizde söz sahibi olmamızı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın daima arkasında olacağız. İnşallah 14 Mayıs günü Türkiye’nin zaferini hep beraber kutlayacağız.”

Oğuz: “Mücahitlik pazarlık masasında alınıp satılan bir şey midir?

 

Saadet Partisi’nin önünde gençlerin Mücahit Kılıçdaroğlu diye bağırdıklarına şahit olduğunu söyleyen Başkan Oğuz: “Allah Allah mücahit Kılıçdaroğlu! Mücahitlik milletvekilliği pazarlıkları masasında alınıp satılan bir şey midir? Mücahitlik bu kadar ucuz mudur? Kırk yıllık kani olur mu yani? CHP’li Kılıçdaroğlu ne zaman Mücahit olmuş? Ne yapmış da Mücahit olmuş? Bu kadar kolay mı? 7’li maşa’nın mücahid’i Kılıçdaroğlu gerisini varın siz düşünün başka bir şey konuşmaya da hiç gerek yok. 7’li maşa’nın durumunu çok konuşmaya gerek yok. 7’li maşa’nın mücahiti Kemal Kılıçdaroğlu olmuş. Onların hali işte bu değerli kardeşlerim! Türkiye’ye verebilecekleri inanın hiçbir şey yok” diye konuştu.

Buluşmasının ardından mahalle sakinlerinin davetini kırmayan Başkan Oğuz, vatandaşlar ile hasbihal etti. Son olarak “Başkanım sizinle güzel bir fotoğrafımız olsun” diyen vatandaşlar ile fotoğraf çektiren Başkan Oğuz, “Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Yüzümüzden gülümseme hiç eksik olmasın” diyerek sözlerine son verdi.

 

Haber: Cemal Hastürk

Fotoğraf: Muhammet Emin Kocabaş – Muhammed Çıplak – Tuğba Akbay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir