”KAHRAMANKAZAN’A HİZMETLER YAĞIYOR”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mahalle buluşmaları programına katıldı.

 

Programa, AK Parti Kahramankazan İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Ceylan, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, belediye meclis üyeleri ve Kahramankazan halkı katıldı.

Programda İçören ve Günbaşı köylerine giden doğalgaz hizmetinin de açılışı gerçekleştirildi. Protokol konuşmalarıyla süren programın ardından Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, köy halkıyla bir araya geldi. Vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Oğuz, köyün yaşlılarını da ihmal etmeyerek ziyaret gerçekleştirdi.

Tembel siyasetçilerin uydurduğu bir kılıf

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda söz alan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz; “Cumhuriyetin ilk yıllarında bir türkü var şöyle bestelemişler, ‘orada bir köy var uzakta gelmesek de gitmesek de o köy bizim köyümüzdür’ diyor, bu cümleler doğru değil o yılların tembel siyasetçilerin tembelliğine kılıf uydurmak için uydurulmuş bir şey bu. Biz diyoruz ki burada bir köy var uzakta geliyoruz gidiyoruz çünkü biz İçören’i çok seviyoruz” diye konuştu.

Elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa yapacağız diyen Başkan Oğuz:

“Doğalgaz Kahramankazan’ımızın şehir merkezine 2007 senesinde gelmiş. Hamdolsun başlattığımız doğalgaz seferberliği neticesinde köylerimiz de doğalgaz ile buluşuyor. Bugün de İçören köyümüz doğalgaz ile buluştu. Buradan İne, Güvenç, Karalar yani yıl sonuna kadar Kahramankazan’ımızın bütün köylerine doğalgaz götürmüş olacağız. “Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri” tek derdimiz hizmet. Kahramankazan’ın gelişmesi adına her mahallesine, her köşesine, şehir merkezine durmadan, yorulmadan hizmet götürmeye devam edeceğiz. Doğalgazımız mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.”

 

“Sayın Cumhurbaşkanımız çok daha büyük projelere imza atıyor”

Kahramankazan’a bu hizmetleri yaparken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok daha büyük projelere imza attığını vurgulayan Başkan Oğuz: “Yıllardır Karadeniz’in derin sularında saklı kalan doğalgazımız gün yüzüne çıktı. Doğalgaz faturalarını herkes bu ay görmüştür. Sayın Cumhurbaşkanımızın imzaladığı resmi yazı ile doğalgaz kullanımı bu ay tüm vatandaşlarımıza ücretsiz verildi. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramankazan’dan Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek çıkacak diyen Başkan Oğuz; “Cumhurbaşkanımız 20 sene önce ne diyorsa şimdi de aynısını söylüyor, bize bizdenmiş gibi gözükenlerin kazık atmasına Allah’ın izniyle müsaade etmeyeceğiz. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta Kahramankazan’dan Sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vereceğiz. Bizler destek verdiğimiz sürece zalimlerin karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızın sesi Allah’ın izniyle gür çıkacak” diye konuştu.

“Yapacağız demiyoruz, yapıyoruz!

Biz yapacağız edeceğiz diyerek boş vaatler vermiyoruz diyen Başkan Oğuz; “Diyoruz ki İçören’e doğalgaz getirdik, diyoruz ki İçören’in okulunu restore ediyoruz, biz diyoruz ki köylüye 350 ton arpa ve buğday verdik, Kahramankazan’da 650 tane üniversite öğrencimize burs verdik. Biz diyoruz ki Satıkadın Mahalle Kültür Evi yaptık, Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi yaptık, Alparslan Türkeş Mahalle Kültür Evi yaptık. Biz diyoruz ki Kahramankazan’a 2 tane kapalı halı saha yaptık. Yapacağız demiyoruz, yapıyoruz. Biz Kahramankazan’da hayal dedikleri, kerpiç evlere de doğalgaz gider mi dedikleri doğalgazı bugün 23 tane Kahramankazan’daki köyümüze götürdük, biz bunları yaptık. Merkezi hükümetin yatırımları Kahramankazan’a 20 yıldır tabiri caizse yağmur gibi yağıyor, yerel yönetimler olarak biz de elimizden geldiğince köylerimize mahallelerimize öğrencilerimize hanım kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Haber: Cemal Hastürk

Fotoğraf: Eyüp Hakan Ündoğduer – Muhammed Çıplak – Tuğba Akbay – Orhan Abay

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir