ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 6 YARALI

Reklam
Reklamı Gizle

Kahramankazan’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu serviste bulunan 6 öğrenci yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza Satıkadın Mahallesinde Çırpanoğlu Caddesi ile Tevfik Fikret Caddesinin kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi.

 

Kahramankazan’dan Kızılcahamam İlçesine gitmekte olan ve Cihan Gülbahar’ın kullandığı otomobil ile Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  özel eğitim öğrencilerini evlerine götürmekte olan ve Zafer Özer’in kullandığı servis minibüsü ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola devrilen servis minibüsündeki 6 öğrenci yaralandı.

 

Haber verilmesinin ardından kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı öğrencileri Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Kazanın ardından hastaneye gelen Kaymakam Engin Aksakal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz yaralı öğrencileri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

 

Kaymakam Engin Aksakal ziyaret sonrası yaptığı açıklamada kazada yaralanan öğrencilerin durumlarının genel olarak iyi olduğunu ve hastanede gereken tıbbi müdahalelerin zamanında yapıldığını, özel eğitim öğrencileri olması nedeniyle de gerektiğinde psikolopjik desteğin de ve rileceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir